City Restor Oy

City Restor Oy on parvekesaneeraukseen erikoistunut paikallavalu urakoitsija, joka tekee jatkuvasti yhteistyötä julkisivu-urakoitsijoiden kanssa. Toteutamme julkisivu-urakoissa paikallavalettujen parvekkeiden saneeraustyöt alusta loppuun. 

Tarvitsetko asiantuntija-apua parvekesaneerauksen suunnittelussa?

Meiltä saat käytännön asiantuntija-apua jo projektin suunnitteluvaiheessa. Ota yhteyttä, jos jonkin asia mietityttää ja haluat kuulla miten käytännön toteutus voisi onnistua. Kokemustamme on usein arvostettu haastavissa julkisivuprojekteissa.

Erottajankatu 1-3 Helsinki parvekeremontti City Restor Finland Oy Uusimaa

Missio

Haluamme tarjota parasta osaamistamme paikallavalettujen parvekkeiden ja muiden kiinteistön betonirakenteiden saneeraukseen. Usein rakennetta ei tarvitse purkaa kokonaan, vaan se voidaan kunnostaa näyttämään täsmälleen samanlaiselta kuin alkuperäinen rakenne oli. Kunniasianamme on olla osa suurempaa tiimiä vaativissa arvokiinteistöjen julkisivusaneerauksissa, joissa tarvitaan useita eri alojen huippuammattilaisia. Haluamme omalla työllämme varmistaa että kaikki meidän kanssa yhteistyössä tekevät ammattilaiset onnistuvat 100 %:sti ja ylikin.

Tiimin esittely

Tiimissämme on kaikki paikallavalurakenteiden tekemiseen tarvittavat ammattilaiset.

Meillä on omassa porukassa osaavat timpurit valumuottien tekemiseen, raudoittajat jotka tekevät hyvin paikoillaan pysyvät raudoitteet sekä betonoinnin, jälkikäsittelyn ja pinnoittamisen ammattilaiset. Sekä hoidamme kaikki parvekkeisiin liittyvien metallirakenteiden asennuksen.

Pyydä meidät mukaan seuraavaan projektiisi.

Parvekkeiden korjausprosessi City Restor Finlanf

Ota yhteyttä

Parvekesaneeraus ja paikallavalu asiantuntija Karl Giske City Restor Finland Oy

Karl Giske

Karl Giske:llä on 20 vuoden kokemus rakennusten paikallavalurakenteiden kunnostuksesta ja uusimisesta.